Kleuter Cafe

In 2 uur tijd duiken we door middel van interactieve werkvormen in het thema, gaan we in gesprek met elkaar en maken we er een gezellige middag van.  

Werk jij met het jonge kind? Dan heb je geluk! 
Je bent meer dan welkom! Ben je erbij?
Het Kleuter cafe is een interactieve bijeenkomst waarbij een thema naar keuze centraal staat. Het onderwerp is een overkoepelend thema binnen het kleuteronderwijs. Het maakt niet uit op welke school je werkt of wat de visie van je school is.  Het thema van het kleuter cafe past ook jouw school. 

Het Kleuter cafe is er om het vuurtje aan te wakkeren. Om jou te inspireren om direct  aan de slag te gaan en alle handreikingen direct toe te passen  in jouw groep. 
Een kleuter cafe bijeenkomst is geen training waarbij het doel kennisoverdracht is. Samen bevatten we een schat aan kennis. Tijdens een bijeenkomst word je geinspireerd om het beste uit je eigen onderwijs te halen. Door kennis die jij al hebt  en de nieuwe inzichten en innovatieve ideeen die je krijgt tijdens de sessie maakt dat jij bewuste keuzes maken in je onderwijsaanbod. 


Ben jij erbij?

11 september 2024, 14.30 - 16.30 uur
Rijke leeromgeving
Kindcentrum Kolmenscate, Deventer 
25 september 2024, 14.30 - 16.30 uur
Starter in het kleuteronderwijs
De Horizon, Nijkerkerveen
16 oktober 2024, 14.30 - 16.30 uur
Thema volgt nog
IBS De Horizon, Zaandam
13 november 2024, 15.00 - 17.00 uur
Rijke leeromgeving
Onderwijscentrum Het Roessingh, Enschede
22 januari 2025, 14.30- 16.30 uur
Hart voor het jonge kind
De Keizerskroon, Pijnacker
Boek hier jouw ticket om erbij te zijn!

De praktijk van alledag wordt bepaald door de opvattingen die je hebt.

Professionaliseringsbudget

Wist jij dat je ieder schooljaar professionaliseringsbudget hebt? Er is een potje met geld beschikbaar voor iedere professional die werkt in het onderwijs, geld om te zorgen dat jij vakbekwaam bent en blijft. En dat is ook logisch want de praktijk van alledag wordt gepaalt door de opvattingen die je hebt.

Wanneer jij je aanmeldt voor een Kleuter Cafe bijeenkomst krijg je een factuur van de bijeenkomst in je mailbox. Dit factuur kan declareren bij je school. Het kost jou dus helemaal niets maar draagt wel bij aan je professionaliseringsuren. Professionaliseren was nog nooit zo leuk!

Praktische zaken

Het Kleuter Cafe on tour vindt plaats op een woensdagmiddag van 14.30 - 16.30 uur op gastscholen door het hele land. Je kan je inschrijven via de site van de Kleuter Company. Na de aanvraag krijg je een bevestiging en factuur. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je nog aanvullende informatie.

Let op: wanneer er minder dan 5 inschrijvingen zijn gaat de bijeenkomst helaas niet door. Dit krijg je maximaal een week van te voren via de mail te horen. 

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laastse nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Gastschool

Wil jij je aanmelden als gastschool? Dat kan via de button. Als dank voor je gastvrijheid mag jij samen met een collega gratis deelnemen aan het Kleuter Cafe en meedenken over een thema. Het Kleuter Cafe is ten slotte van en voor jou! Als jij zorgt voor een fijne ruimte met beeldscherm, een kop koffie en thee...dan zorgen wij voor wat lekkers, de kennis en inspiratie.
Ik wil me opgeven als gastschool
Copyright 2022 - 2024 Kleuter Company - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram